JulFenris

Julen är snart här! Och här firas det för fullt minsann. I skrivande stund står lussekatterna på jäsning, och hunden ligger vid mina fötter med ett hundben han fått i förskottsjulklapp.

Hur står det till här hemma då? Jo tack, nu börjar det bli bra. Har genomgått en knäoperation under hösten, och det har varit (och är fortfarande en del) jobbig och smärtsam rehablititering och träning av den men det går åt rätt håll. Fenris har tyvärr fått klara sig med lite mindre träning, men promenader har han iaf fått, och en massa bus! Tur att han charmat min vänskapskrets så till vida att de är villiga att gå ut och rulla i snön med honom : )

Nackdelen med mindre träning och ett knä som inte håller för bus med det stora svarta monstret, är att all den där energin vi annars gör av med bägge två, blir omformat till dumma idéer, inte minst hos Fenris. Senast idag var han ett riktigt energiknippe innan vi skulle ut på morgonpromenaden, och för att sysselsätta honom så att jag kunde få på stödskena och strumpa och allt vad det var i fred, bad jag honom hämta bollen. Nu är det så att det för närvarande finns fem olika bollar i huset av olika storlekar och valörer; Fenris brukar alltid välja den som är närmast eller mest fylld med godis.

Rättelse, i MINA ögon finns det fem bollar. För Fenris fanns det åtminstone tre gånger så mycket mer bollar...

För vi har julgran nu. Hittills har han inte rört den, men när han fick kommandot; hämta bollen, tyckte nog han att det var fullt legalt att ta en julkula, för det är ju rent tekniskt sett en boll, eller hur? Jag såg i ögonvrån hur han tog den närmaste julkulan försiktigt i munnen, drog den av grenen så att granen svajade farligt fram och tillbaka, och kom fram till mig med viftande svans... Vad ska man säga, han är inte dum i alla fall, men mycket idéer finns det för bus och galenskap mellan de där håriga öronen.

Så sent som för en stund sedan hade han hittat lite löst glitter, dragit i det och rullat sig i det. Han såg så festligt julig ut där han låg när jag kom in för att se vad han gjorde. att jag sate en tomteluva på honom och tog ett kort.

Så därför kommer här en julhälsning från mig och SuperFenris

GOD JUL!!

Fenris julpyntar?

OCH BLÖTA JULPUSSAR I ÖRAT PÅ ER ALLA!!!

Julpussar

RSS 2.0